AĞRI / MERKEZ - Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu

May

Bugün tüm çocuklarımızın bayramı. Törenimizde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını doyasıya kutladık.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında öğrencilerimiz günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmalarını gerçekleştirdi. Kendi yazdıkları şiirleri okudular daha sonra müzik öğretmenimiz rehberliğinde 8/C sınıfının hazırladığı koro dinlentisi ile törenimiz bitmiştir.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla okulumuzda anma programı düzenlendi. Program kapsamında öğrencilerimiz şiir, oratoryo gösterileri ile devam etti ayrıcı ödül takdimi yapıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

"1-7 Mart Deprem Haftası" kapsamında okulumuzda deprem ve tahliye tatbikatı gerçekleştirildi.

Ock

Dönem sonu faaliyetleri kapsamında "Oyun Saati" etkinliğinde öğrencilerimize akıl-zeka oyunları oynattık.

Ock

Dönem sonu faaliyetleri kapsamında Tecrübeni Paylaş Etkinliğimizde trafik güvenliği konusunda bizi kırmayıp desteklerini sunan Emniyet Müdürlüğü personeline teşekkür ederiz.

Ock

"Dönem Sonu Faaliyet Haftası" kapsamında okulumuzda gerçekleştirdiğimiz kitap okuma saatimizden görüntüler.

Ock

Karne öncesi etkinlikler haftası kapsamında gerçekleştirmiş olduğumuz En sevdiğini paylaş, kermes ve yetenek paylaşım saati etklinliklerimizden görüntüler.

Ock

Dönem sonu faaliyetler kapsamında okulumuzda gerçekleştirdiğimiz sınıflar arası bilgi yarışması.  Güzel bir yarışma çıkardıkları için öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda Afet Bilinçlendirme Semineri yapılmıştır.

Ara

Okulumuz rehberlik servisi tarafından velilere yönelik çocuğun eğitim hayatı boyunca önemli rol oynayan anne baba tutumlarının çocuğun okul başarısında nasıl bir etkisi olduğu ile ilgili " Okul Başarısında Ailenin Rolü" konulu ve öğrencilerin liseye geçiş sistemi ile ilgili bilgilendirici "LGS" konulu seminer çalışmarı yapılmıştır.

Kas

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında yapılan etkinliklerimiz aşağıda listelenmektedir.

Kas

Cumhuriyetimiz'in 100. Yılını büyük bir gurur ve mutlulukla kutladık.

Ekm

Ekim ayında gerçekleştirdiğimiz Okul Aile Birliği Toplantımızdan görüntüler. Yüksek katılımdan dolayı velilerimize çok teşekkür ederiz.